2009. március 8., vasárnap

"...Nyíregyen mi legyen minden rendben..."

Pénteken Nyíregyháza felé vettük az irányt a kisbusszal fellépés céljából. Elég hamar leértünk, jó hangulatban pörgött le a laza háromötven kilométeres odaút. Az Y2k-ban már léptünk fel, a hely azóta csak jobb lett: laza felső erkély, fain színpad, javult a hangcucc is. Ismerős arcok a bejáratnál, benn meg már bólogattak is az arcok a jóféle zenékre, melyet Zomblaze pakolt. Balázs (Zomblaze) ugye nyíregyi, és nagyon fontos volt neki, hogy odarakjuk pöpecre az estét, aznap kb. tízszer beszéltünk minden rendben lesz-e. Jelentem. Minden rendben lett. :) Szép lassan kezdett megtelni a hely. Pár pálinka legurult a helyi spanokkal, Debrecenből(Sonnykraft), Tokajból(Berta, Erika) is jöttek páran, kezdtek pörögni a durva zenék is. Fellépés előtt Mc Ezer társaságában toltunk pár rövid freestyle blokkot, s mivel kezdem újra érezni a szabadstílust, nem is ment rosszul szerintem. Aztán felmentünk a Hősökkel mikrofonozni. Az új lemezről a Se ki se be, a Flashback, meg a Betűzdel vitte sztem nagyon, zúztak rá ahogy kell. Tűréshatár, AP, Mindörökké szokásos őrület - utóbbi végére feljött a közönség is a színpadra. A műsor után freestyle-al zártuk, aztán táncoltunk spanoltunk kb. fél háromig. Kint a hely előtt szintén szabadstílus ment beatboxxal, ott volt Kovácsmester is, aki zeneíró csóka, s tavaly megnyert egy Rydu remixversenyt.

Nem szaporítom, igazi élmény volt na! Jó arcok, barátkozás, olyan volt, mintha mindenkit ismertem volna a buli végére. Az emberek ezen a napon megkapták az igazi földalatti hiphop zenéket, ki voltak már erre éhezve, a parti végére mindenki jóllakottan távozott. Reggel negyed hétre mi is hazaértünk.

Tirpákiában van még tár, megyünk legközelebb is, bigAP!




Fotók itt: http://www.szabolcsbuli.hu/bulifoto.php?rk=1&id=650

2 megjegyzés:

  1. kovácsmester haverjával mivan? a gömbhajú sráccal? na mind1, nagyon odabaszott a party, remélem jösztök még jó sokszor! ;)

    VálaszTörlés
  2. pacsi Neked is Dani, igyekszünk menni mképp!

    VálaszTörlés