2009. március 12., csütörtök

Hősök menni Tiszaújváros

Csütörtökön posztolok egy pénteki buliról - kicsit sűrű a hét meg gyorsan is megy, de jobb később, mint soha ahogy szokás mondani. Holnap tehát nagy erőkkel dzsalunk le Borsodba a kisbusszal. Jön velünk FluorTomi és GozthZsoltika is fellépni. Tiszaújban még nem is voltunk, ha Tomit rábeszélem tolunk valami videóriportot is a jútyubra. Hétfőn volt a Swung az MTV-n, elég jól éreztük magunkat az adásban. Superman Zsoltitól kicsit paráztunk milyen passzban lesz, de egész korrekt hangulatú beszélgetést zavartunk le vele. Gyula a háttérben volt eléggé, a televízió mellékhelységében beszámolt többet közt arról is, hogy a hétvégéjét hálózat-telepítéssel töltötte és nem aludt sokat, néztünk is Menthával miről bazsevál - nem nagyon tudtuk hova tenni. Lényeg a lényeg korrekt hétfő után elszaladt a hét, holnap tehát progi gyanánt ezt ajánlom:

2009. 03. 13. // Tiszaújváros Camelot Club Hiphop party Hősök Dj Zomblaze Fluor Filigran Dj Gozth Átvitt Értelem Belépő: 700 Ft



1 megjegyzés:

  1. az mtv.co.hu-n mar fent van az a swung adas, amiben toltatok, bar eleg hulyen van megcsinalva, alig lehet megtalalni:).

    VálaszTörlés