2009. március 1., vasárnap

hétvége

Péntek // 2009. február 27.

Noshátakkor pénteken a Hősökkel meló után Eger felé vettük az irányt Csidó kapitány kisbuszával. Sörözős, igazoltatós, rendőrnek rappelős leút, aztán már az Egálban is voltunk pikkpakk. Blaze rakta a jóságot a lemezjátszók mögül, a helyi arcok barátságos fogadtatásban részesítettek, Heves megye szíve belopta magát ismét csak a kegyeim közé. Lenn volt Kely is, akit száz éve nem láttam, meg egy rakat jó arc. Joeker testvéremnél pár napig itt volt a belga Nuff said csapat tagja No Exp, aki lejött szintén velünk, aztán nyomott is néhány számot - közönség nagy örömére is. Őrület a fazon, hihetetlen flowja van, sőt belga létére vágott egy csomó Hősök zenét/szöveget is, méghozzá magyarul. Nagyon jó figura, érdemes lesz rájuk odafigyelni, plusz remélem mihamarabb jönnek magyarhonba fellépni még. Hajnal négy fele kocc haza, bár Bépén kiszálltam, másnap stúdiózás volt a terv kora délután.

Szombat // 2009. február 28.


A legendás detroiti bítmágus, azaz Jay Dilla emlékére készül egy hazai minialbum a honi underground jeles arcaival. Zomblaze karcával Eckü vakerjával rögzült is ezért Pixa testvérem stúdijában a Töredék című cuccli, március 6-án meg is jelenik majd jól a kis anyag. Lásztminitben vettük fel, már múlt héten le kellett volna adni Oriza barátomnak, de aztán kicsit tolt a határidőn, így ráfértünk mi is egy kiváló zenére pakolt huszonnégy sorral, utána az őrült lemezes barátom meg betűzött egyet az effektlemezzel. Ha kijön a cucc posztolom is ízibe. Fővárosi látogatásom zárásaként Blaze-el kajázás, dumázás, aztán kocc Pét felé, este Sanyi spanom jött haza németből, lajtos piálgatás volt tervben. Időközben telón szólt Karesz kollégám, hogy vasárnap délelőtt forgatni kell menni tv-s anyagot a 39. Pétfürdői Terepfutóversenyre, szal a fél10-es start előtt aludni is kéne, így éjfél fele sláfen, másnap meló van címszóval.

Vasárnap// 2009. március 1.


A plusz tíz fok háromnak sem tűnt, de a verseny annál jobban tetszett. Csináltam pár miniinterjút, elég sok sportszerető arc jött el. Lelkesek voltak a fiatalok is. A legfiatalabb futó négy-öt éves volt, a legidősebb hetven feletti. Fél tizenkettő fele góhóm, Brash jött Szabó Balázs fotóssal, lőttünk pár képet poénból. Balázzsal amúgy is nagy terveink vannak, kiváló fotós, múlt héten voltunk a kiállításán is, ígéretes tehetség, ráadásul veszprémi illetőségű, ami külön öröm. Délután kis edzés, kis zenehallgatás, a www.sub.hu weboldalnak válaszoltam pár kérdésre a digitális diktafonomra, aztán kidőlés, a jövő hét hajtós lesz - minden téren. Balázs egyik fotójával zárnám a kis bejegyzést, meg hogy legyen má tavasz, unom ezt a mocsok hideget naaaaaaa!!

Piisz

Eckü

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése