2010. március 30., kedd

Szitu

Hét azaz hetes esztendő után lecseréltem a mobilom, aki ismer vágja a jeles esemény hírértékét. A jó öreg Nokia 3510-es gombsor- és akksicserék sora után feladta, jobban mondva belassult kicsit, meg telefonszám sem fért nagyon több bele, így váltás lett a vége. Az új kagyló nem nagy extra, szép letisztult darab, pöpec kis fémvázas Nokija. A dobozát félreraktam, hogy ha egyszer az életben lesz 15 millám Deákokban lemérem tényleg belefér-e.

Amúgy meg hajtás van, de ipari méretekben. Elindulok reggel, este vagy éjjel hazaesek, hetente ingázunk Pestre különböző dolgok miatt, úgy érzem, a Hősökkel idén különleges évünk lesz. Amúgy sokszor túlvállalom magam, nincs mindenre időm és energiám. Pár hete nem volt hétvégén fellépésünk, szombaton este 20-kor kidőltem, mint a liszteszsák, pákk, a szervezetnek pihenni kell, nem lehet napokig 4 órákat aludni.

ŐŐŐŐŐ Sportszeletet vegyetek és szavazzatok ránk bandáknál. Nem bánjátok meg!

Aztán április 16-án Veszprémben végre színpadra állunk a Zhe band zenekarral az Expresszó Rap Klub keretén belül, mely már a negyedik saját szervezésű bulink lesz hazai pályán. Kirúgjuk a ház oldalát, be van mindenki lázadva, oda kell tenni, nincs apelláta.

Az új Hősök lemezről 5-6 felvétel elkészült, NiceSanyinál rögzítjük. Zomblaze albuma két héten belül kinn, az se lesz kis eresztés. Itthonról várom továbbá a kettes Punnany és Akkezdet korongokat, meg PhatBéci szólóját.

Májusban a Redbullal hat állomásos miniturnét nyomunk Redbull Mixtúra néven a Fokfree, a PASO és a Superbutt zenekarok társaságában. Veszprém, Győr, Szeged, Miskolc, Debrecen, Nyíregyháza készülhet erősen. Részletek nagyon mingyá, most pedig a már említett zsák módjára kifekszem egy gyors elektronikus levelezés csekk után.

Ja meg dobok fel mondjuk pár képet, amit a bejegyzés elején feszegetett telefonocskámmal lőttem itt-ott.

Hát ez a szitu. Na meg az majdnem kimaradt, hogy idén végre megújul a www.hosok.hu














Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése