2010. március 7., vasárnap

Pénteki Palota

Szóval volt ez a pénteki mutatvány Várpalotán. Rap buli, új helyen, másfél hét hirdetéssel. Ennek ellenére pengén teleraktuk a helyet. Röviden meg tömören ennyit írnék. De persze ennél jóval többről van szó. Számításaim szerint két-három havonta ha Palotán vagy Péten veretünk bulit, mindig össze tudunk jönni cirka 150-200 fő körül. Jó érzés ez nagyon, hisz amit évekkel ezelőtt a legmerészebb álmomban sem gondoltam volna, realizálható. "A hiphop utat mutat" - rappeli Bankos a legendás AIU-PSH trekkben. És tényleg.

Szóval március 5., Santa Fé. Blaze meg Krome este 8-ra nálunk, irány a helyszín, technika-csekk, ezaz. A hangfal néha recseg, a mikrofon se 100%, de jó lesz ez, csak pozitívan, kezdjük el. Jöttek szépen az emberek is, nem csak a környékről, de még Veszprémből és Székesfehérvárról is. Színpad nincs, megteszi a kis lépcső előtti rész, a falon indiánképek, Zomblaze szkreccselő apacsot lát az egyiken. 23:00 felé kezdett megtelni a helyszín, indult a fellépősdi is. Totesz, Elvisz, a Másszemszög, Airman és Szücsi után Samurai Flow. A hangcucc nem szólt a legjobban, de jó páran figyeltek, csápoltak a srácokra. Zenés blokk ismét, majd jött Bobabá: Állat kell, Partykarma, Nevem Krome, Vér a kötélhez. Kiváló műsort küldött Szabi, jó pár kedves ismerősömnek szerezve ezzel kellemes estét. Fél 4 körül villanyfeloltás, amit nem nagyon értettünk, hisz le volt beszélve, míg vagyunk meg fogyasztunk, mehet a menet. Voltunk is még - nem kevesen. Zárás után nappaliban hambi, aztán finis Péten.

A fotókat köszönöm Trojnak hogy lőtte, Ticsunak hogy elküldte. Mindenki másnak meg hogy eljött. Folytatás április 16-án Veszprémben a Hősök élőzenés debütön Expresszóban. A környéken pedig terveim szerint júniusban ismét. Hogy Palota Rap Yo! vagy Gebóvanabíten, még eldől, de lesz, az tuti.




















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése