2009. április 22., szerda

Hétvégi élmények

Szerdán kicsit érdekes az elmúlt hétvégéről írni, de mivel hétfőre izomból befáradtam, még csak most kaparom elő fogalmazókészségem használható darabjait, így jön is egy rövid élménybeszámoló.

Péntek Székesfehérvár a hajam tart, a hiphophu 9 éves, a Fezen Klubjába időben érkezünk. Frequent pakolgat 9 fele, Brosy a vonaton mesélt legutóbbi bécsi koncertlátogatásairól, ha már visszafele sorrend, akkor meló után egyből buliba az irány, kissé kimerülten, de jó kedvvel. Kezdenek az emberek jönni a buliba, Tirpa, Amgee, Gozth, Pixa, Fluor, Hp, Deego, stb., és akinek nagyon örülök, ő Skillzgeri egyenesen Debrecenből, Lipivel és Ryzo társaságában hozzák a friss Ryzi szólót, patent kis darab szó mi szó. Blaze vezényli le a Goodfellaz fellépést, előtte utána is többynire ő pakolgat, Fluor is fellépett Pixivel. Pier is megjön, Snow freestyle Gőzzel és Csabival, jó kis örömünnep ez, kb. 400 ember társaságában - hálás közönséggel. Fehérvárról Ati, Burcsi, Bobó, Pista is itt, Acélos Daniék, annyi ismerős, hogy ha még rossz is lenne a parti, akkor is érezném, hogy jó arcok között vagyok. A buli viszont nem rossz, sőt igencsak jóra sikerül. Hajnalban sörlocsolós duhajkodás a vip-ben, 5 fél 6 fele ágyba is kerülünk.

A bulin készült fotók itt: http://fezenklub.hu/index.php?pg=media19695_hu

Szombat Felvidék, Gúta. Attilah és Jakuza a H2F kapcsolat, évek óta szerveznek ki fellépőket itthonról. Blaze-el már este fél kilencre kinn vagyunk a Komáromtól 25 km-re található Gúta városában. Mindenki kedves, mindenki magyarul beszél, minden szlovákul van kiírva, ám euróval fizetnek. Furcsa érzés. Az emberek közvetlensége magával ragad. Zomblaze pakolgat egész este, eleinte figyelik mit művel a lemezjátszóval, aztán táncolni, tombolni kezdenek őrülten. Balázsnak annyira tetszik a közeg, hogy simán reggelig viszi a bulit. Spanolgatás kinn ismerősökkel, sok új arccal, készül egy csomó fotó, szigorúan csak sörözöm a másnapi reggel hetes melókezdés miatt. Fellép a BMB Mosonmagyaróvárról, majd jövünk mi a Hősökkel egy laza negyven perces műsorral. A szövegeket vágja mindenki, a Flashback-Honfoglalók-Bennünk él triója hozza a leghangosabb tapsot, jó látni, mikor a közönség élvezi amit tolunk, és aznap este én ezt láttam a felvidéki masszív arcán. Köszönet és üdvözlet Nektek a csapat nevében, ha olvassátok, adjátok tovább annak, aki ott volt! Hajnal kettő fele kocc haza, két és fél óra alvás után vár rám egy tizenkét órás meló vasárnap. Nem örülök hogy haza kell jönni, maradnék kinn nem csak másnapig, de lazán egy jó pár napot elcsillezve, haverkodva, körbenézve. Remélem minél hamarabb megyünk újra. Big AP Felvidék! Három fotó szombatról a végén, a héten lesz még mit írni, szal iparkodom, mozgalmas pár nap várható, pedig kivételesen fellépés sem lesz.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése