2012. április 19., csütörtök

Hősök X Viva Comet 2012

Jelölve lettünk a “Legjobb együttes” kategóriában, várjuk a voksokat aki úgy érzi, hogy megérdemeljük csapassa bátran ránk.

"Idén ismét a Papp László Budapest Sportarénában rendezi meg az áprilisban teljes tartalmi és arculati változáson átmenő VIVA Televízió a 12. Cometet. A 2012. június 14-i gálán a szervezők egy minden eddiginél látványosabb show-val szeretnék megörvendeztetni a zene szerelmeseit. A megújult arculattal és tartalommal jelentkező legnépszerűbb magyar zenecsatorna évente megrendezett ünnepén ismét öt kategóriában szerezhetik meg az elmúlt 12 hónap legjobb előadói a legendás zöld-narancssárga gömböket.

A VIVA Televízión végbemenő teljes arculati váltás, amelynek során letisztult, egységes külsőt kapott a csatorna, a Comet gála megjelenésében is látható lesz majd. A tartalmi megújulás pedig a jelöltekközött mutatja meg magát, hiszen olyan új előadók neve is elhangzott, mint a Hősök, a Polar Dear, vagy a Punnany Massif – akik tükrözik, hogy a VIVA nyit az újabb zenei trendek felé."

SZAVAZZ A HŐSÖKRE ITT: http://www.vivatv.hu/comet-szavazas/legjobb-egyuttes

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése