2012. január 15., vasárnap

Toldamájkot! - Felhívás



Told aaaa….. Mégegyszer! Told aaaaaaaaa… Máááááájkooottt!Igen!!
Reméljük sokaknak rögtön beugrik a név és a 2010-es,rendkívül sikeres hip-hop tehetségkutató sorozat, ami 2012-ben újra útjára indul.
2012-es sorozatot is a már jól ismert nevek, a Fordított Fülek és a Baraka Egyesület szervezi. A Told a májkotnak 5 elődöntője lesz, amit majd egy fergeteges,egész napos jammel összekötött döntő zár. A zsűrit jövőre is a magyar underground hip-hop krémje fogja alkotni,akik természetesen nemcsak véleményt fognak formálni,hanem egy fellépéssel is képviseltetik magukat az elődöntők napjain.

Az NKS, a Hősök, AkkezdetPhiai, S*10 records, Busa Pista, Dj Future Funktasztikus,Bobakrome és Zomblaze osztozik az elődöntőkön illetve a döntőn mint zsűri és fellépő!

Újítás az előzőekhez képest, hogy a szarvasi Zebra Clubon kívül két külső helyszín is helyet kap,Kondoroson illetve Békésszentandráson, ezzel is nagyobb teret lefedve és új helyeket bemutatva Békés megyében.
Örömteli, hogy a díjazások roppant mód megkapóak és munkára buzdítanak!
Amit mindenképp szeretnénk kiemelni az eddigi információkon kívül, hogy a 2012-es sorozat összes verseny napján eldugjuk a karszalagot és pénztárca megérintés nélkül engedjük be az érdeklődőket a helyszínre!

Tehát minden elődöntő illetve döntő INGYENES!

Figyeljétek a "told a májkot Szarvastól - Tokajig" facebook oldalát, ahol naprakész információkhoz juthattok illetve, ha vannak kérdéseitek azokra válaszokat kaphattok a szervezőktől!
Toljuk együtt! Peace!

Nevezés: 2012. január 15-től - 2012 április 15-ig!
3 db felvétellel a :
masodik.majk@gmail.com
email címen!

1. hely : Hegyalja Fesztivál fellépés
Egy videó klip forgatás
1db Behringer Podcast Studio Set

2. hely : Hegyalja Fesztivál fellépés
2db Shure SHURE SM58LC / Dinamikus vokálmikrofon kengyellel, tokkal

és további külön díjak ...

https://www.facebook.com/pages/Told-a-m%C3%A1jkot-Szarvast%C3%B3l-Tokajig-2012/258424570883756?sk=wall

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése