2011. június 15., szerda

Dióhéjban a szitu

Hogy itt a június, az év olyan gyorsan repül, pislogok hármat aztán mindjárt szeptember lesz. Izgalmas időszak a hátam mögött, nem kevésbé produktív nyár elé nézek. A Hősök szekere szépen gurulgat, s bár májusban volt pár gyengébb klubbulink, az első idei fesztiválfellépés a Pannónián megerősítette a brigádot. Interjú jelent meg a Wan2 magazinban és a Magyar Hírlapban is. Előbbi borítója itt:


Utóbbit pedig itt tudjátok elolvasni: http://www.magyarhirlap.hu/tortenelem/szajheroszok_a_felszin_alol.html

Alakulnak új dalok is. Nemrég készítettem a Mikor Nincs Tempó nevű csapattal egy elég osztós kis témát. Hamarosan érkezik két öregiskolás formával egy-egy trekk. Még nem fedem fel a kilétüket, de az tuti, hogy jóságos és meglepő zenék várhatóak. Készül a Superbutt lemezre is a közreműködés, elindultak a Hősök & Zhe Band minialbum első lépései is, vagány év elé nézünk.

Az MR2 Akusztikban hó elején játszottunk, s június végén kiderül milyet szólt az ügy. Nem gyenge átiratok születtek, annyit ígérhetek.

A héten érkezik az új Hősök klip, a Halloból!

A Volt Fesztiválra elkészült rapidba a Voltfólia ofisöl nóta, mely az LGT - Szól a rádió című dalát ültette hiphop környezetbe a Kannibálok, Fluor Tomi és a Punnany társaságában. Július 1-jén elő is adjuk Sopronban.

Az elmúlt hat napban öt fellépés volt, kissé fáradtan, de sok tervvel tekintek a következő időszak elé.

Jók legyetek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése