2010. június 25., péntek

Szombat - koncert Budapesten ismét

"SPORT BULI KÉRDEZZ-FELELEK

Megállás nélkül záporoznak ránk a kérdések a küszöbön álló Sport Bulival kapcsolatban. Ezért úgy döntöttünk, most egy füst alatt megválaszoljuk az általatok leggyakrabban feltett kérdéseket.
Mikor és hol lesz pontosan a Sport Buli?

2010. június 26-án, szombaton este, a Kamaraerdei Ifjúsági Parkban (1112 Budapest, Kamaraerdei út 12-14.). Kapunyitás: 18 órakor.

Hogy lehet legkönnyebben a buli helyszínére jutni?

Minden papírpárbajozó, aki e-mailben bulimeghívót kapott, igénybe veheti a Sport szelet körjáratait, amelyek a rendezvény helyszínéig közlekednek. A buszok a Móricz Zsigmond körtérről, a 7-es busz megállójából indulnak és érintik a Kosztolányi Dezső téri, illetve a Sasadi úti Volánbusz megállókat. Különjárataink június 26-án 22 órától június 27-én 5 óráig közlekednek 30 percenként, illetve az első és az utolsó órában (22:00-23:00 és 4:00-5:00) folyamatosan. Keresd a Sport feliratos buszokat!

Kik lépnek fel a bulin?

A bandák közül a Hybrid Live, az Anima Sound System, az uno Y medio, illetve a Hősök; a DJ-mezőnyből pedig – sztárvendégként – Beardyman és az Evil 9.

Lehet-e a bulira belépőjegyet venni?

Nem, a Sport Bulin csak azok vehetnek részt, akik a Sport szelet Papírpárbaj játékában regisztráltak, csokipapírjaikkal szavaztak és belépőjegyet nyertek.

Hogyan léphetnek be a nyertesek a partira?

Ha nyertél és erről kaptál e-mail értesítést is, akkor a kapunál csak be kell mondanod a www.papirparbaj.hu–n történő regisztrációd alkalmával megadott adataidat (név és e-mail cím). "

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése