2009. november 4., szerda

Október 30. - Veszprém

Na szóval volt ez a múlt pénteki buli. Készültünk rá, nem is kicsit. Előtte nap alig tudtam már aludni, mondom mi van velem, mintha csak az OSG előtti éjszakán lettem volna. Bizonyítani akartunk azon a pénteken, nem is kicsit. Egyfelől a közönségnek, másrészt magunknak. Bizonyítani, hogy tudunk gigahangulatú klubestet csinálni, és azt, hogy Veszprém városában nem halt meg a hiphop élet a K-oS! bulik után sem.

Napközben aztán jöttek a telefonok mindenhonnan. Nem csak a szülinapom miatt, hanem hogy "jövünk innen, útrakelünk onnan, érkezünk mi is". Veszprémből, Pétfürdőről, Várpalotáról, Szegedről, Felvidékről, Pécsről, Székesfehérvárról, Gyulafirátótról, Zircről, Ajkáról, Debrecenből, Budapestről, meg még egy csomó településről. Olyan érzés járt át, mint a 2000-es évek elején, mikor vonatra szálltunk és nekiindultunk az ország hiphop partijaira.

Aztán eljött az este, beállás, telefonok, további egyeztetések. Az MTV Blokk című műsora is eljött forgatni, valamint a Veszprém megyei Napló képviseltette magát még a sajtó részéről. Hamarosan két videós összeállítás fog érkezni - egyik a világhálóra, másik a 'téfauba'. Aztán indult a buli, lemezjátszók bekötve, mikrofonok belőve, lajtos alapozással nyúltunk csak a hideg malátalevek felé. Kis kitérő a Bárka vadiúj pálinkegységét kóstolgatni, aztán vissza a Presszóba, ahol igencsak kezdtek gyűlni a formák.

A fellépésünkről beszéljenek inkább az előző bejegyzés fotói, magam részéről annyit, hogy az idei 50 Hősök show egyik csúcsa volt ez a veretés. Szabi ahogy szokta szintén pro műsort adott, a lemezjátszósok közül Zombi és Hmad is óriási zenéket pakoltak. Jó választás volt Hmad-et hívni, miután Gozth pajti más elfoglaltság miatt nem tudta vállalni az estet.

A hang profin szólt, az Expresszó tömve volt az este. Büszkén mondom el mindenkinek, hogy a szezon egyik legdurvább buliját csináltuk Veszprémben, pedig ezen a szórakozóhelyen, hétről-hétre az ország legjobb zenekarai játszanak.

Hatalmas erőt és energiát adott ez a nap. Jövő tavasszal debütál a Hősök és a Zhe Band. Mindenkinek, aki részt vett a pénteki bulin, tartozom egy nagy köszönettel, hisz életem egyik legjobb szülinapjával telt az őszi veszprémi Rap Klub. Folytatás következik...

1 megjegyzés:

  1. remélem debrecenből csak én voltam :D mondjuk utólag megbántam a szülinapi estém megválasztását legalábbis az eseményeket nagyon :D nembaj lesz még szülinapom úgyis :D

    VálaszTörlés