2009. június 18., csütörtök

Offline X Hősök

Az Offline magazinnak nagyon sokat köszönhetünk. Emlékszem 2002-ben az Europarkban már felléphettünk az OSG-n négy számmal, nagyon nagy élmény volt ez akkor, hisz alig voltak fellépéseink, akkor formálódott még csak a Hősök. Azóta a Westend tetőre került az OSG, és minden évben színpadra állhattunk ezen a nagyszerű rendezvényen. Idén augusztus 29-én lesz a jubileumi tizedik, aki olvassa e sorokat készítheti a naptárt és jelölheti is pirossal a dátumot. Július környékén pedig jön valami ismét csak a csapattól, aminek ugyebár köze lesz a magazinhoz és az "oesgéhez", de mindenről a maga idejében majd. Ami viszont időszerű, az a 98. száma a lapnak, mely 184 oldalnyi tartalommal, matricamelléklettel támad, és az ára 450 forint mindössze csak. A www.offlineshop.hu oldalon egy rakat más cucc mellett fenn a saját márka is, hisz az Offline ebben is kezd erősíteni. Az alábbi kis hirdetésen a pólókat reklámozzuk: igen minőségi portékák ezek, ha kell a nyárra valamiféle magyar tísört, csapjatok le rájuk, mi szeretjük.

6 megjegyzés:

  1. Hát miért nem kerestek meg egy jó fotóst?:D

    VálaszTörlés
  2. Miki elég jó fotós Bazsikám, a topok nálam itthon te és ő vagytok!

    VálaszTörlés
  3. Szia Eckü.Bocsi,hogy belemászok a blogodba,de szeretném,ha valamit elolvasnál a kedvemért,vagy ha csak unatkozol:).írtam egy blogot az Offline Music Festival 2-ről.Remélem elolvasod és kommentálod,vagy akármi:)

    Üdv:Hősfan(Richy)

    VálaszTörlés
  4. Bocsi Tőled,hogy csak most jelzek vissza,de köszönöm,hogy elolvastad és azt is köszi,hogy vissza is írtál nekem.OSG-n találkozunk:)

    VálaszTörlés
  5. Szia Eckü.Ismét elnézésedet kell,hogy kérjem,de szeretnélek megkérni,hogy a legfrissebb blogomat olvasd el kérlek,és ha kell,privátba is,de kérlek kommentáld.sokat jelentene nekem.Köszönöm!!

    VálaszTörlés